Selecteer een pagina

Wij houden van horeca.

Post Horeca Advies is een horeca-adviesbureau met liefde voor jouw vak. We coachen en adviseren ondernemers zoals jij, zodat je weer net zoveel plezier in je werk hebt als wij.

Ik ben Rick Post

Mij zul je het meest spreken. Als ondernemer ben ik gedreven en ambitieus. Als adviseur ben ik creatief en oplossingsgericht. Met een optimistische no-nonsense aanpak en kritische blik coach ik horecaondernemers om hun zaak op te zetten, uit te bouwen of te verbeteren.

Zelf stond ik als 14-jarige al in de afwas op de zaak van mijn ouders. In 2012 werd ik medevennoot van diezelfde zaak, na een baan als account supervisor catering bij KLM en Martinair. In de afgelopen jaren heb ik een brouwerij en proeflokaal met ruimte voor 500 gasten opgezet en ben ik eigenaar geworden van speciaalbiercafé en -hotel Herberg de Compagnie in Enkhuizen.

Ik ben Gerrit Post

Vakman in de horeca met ervaring in de hele keten, van ober tot eigenaar. Jarenlang heb ik genoten van de hectiek en uitdagingen in de horeca. Nu help ik jou om daar net zoveel plezier uit te halen als ik. Met veel enthousiasme en geduld sta ik je bij in de operationele en praktische kanten van het horecaondernemerschap. 

Als broekie begon ik bij de lokale kroegbaas in de bediening. Dat smaakte naar meer en in 1979 opende ik De Mastenbar in Enkhuizen. We begonnen als snackbar en groeiden uit tot een prachtig horecabedrijf met volwaardige keuken en groot terras aan het water. In 2020 is De Mastenbar overgenomen. Dat gaf mij ruimte voor iets nieuws: het doorgeven van mijn kennis en jarenlange ervaring aan ondernemers die net zo blij worden van het horecavak als ik.

Kunnen we iets voor je doen?

Wij houden van de horeca en van gedurfd ondernemerschap. Jij ook? Dan werken we graag met je samen om van jouw horecazaak iets moois te maken. We helpen je om een gewaagd nieuw concept op de markt te brengen en om je bescheiden pizzeria de hipste tent van de wijk te maken. Om je financiën op orde te krijgen, je inrichting onder handen te nemen of je menu op te frissen. Kortom: wij helpen horecaondernemers.

Klinkt dat als ‘n goed plan? Neem contact met ons op. Dan gaan we in gesprek.